+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Spa resort Centrální lázně Отзывы

рейтинг отеля

89%
Очень хороший

by 26 reviews

  • Персонал

    87%
  • Чистота

    92%
  • Оборудование

    90%
  • Комфорт

    90%
  • Соотношение цена / качество

    84%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Семья со взрослыми детьми
  • Семья с маленькими детьми
Сортировать по:
Show:

Petr Hlaváček

Пожилые пары, 4.5.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
62 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Dana Lavičková

Пожилые пары, 27.11.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • bezvadné služby Římské lázně výborné jídlo hezké prostředí lázeňské služby na úrovni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Naděžda Jadrná

Пожилые пары, 1.11.2016

Vysočina kraj

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Elena Recmanová

одинокий путешественник, 10.10.2016

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • Cistota ve spa zoně. Tereza Kozáková: velmi trpělivá a orientovaná na zákazník. Procedury: personál je velmi profesionální a hodný: vždy vám pomůžou a aktivně se zeptají co hledáte. Masér Polak velmi zkušený. Poměr cena/kvalita procedur je OK ale pokoje jsou drahé a nečistí je dobře.

  • čistota: pokoj. poměr cena/kvalita pokojů. Rezervace procedur v hotelu, velký problém, neumí cist tabulky v excelu. prodává se balíček víkend a pak v neděli nejsou procedury. Personál restaurace: musíte prosit aby se vám někdo věnoval- ignoruji vás!

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonym

Пожилые пары, 19.9.2016

Ústecký kraj

  • Overall rating
100 %
  • Možnost využívání Římských lázní a bazénu v hotelu Hvězda

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie Šešinová

Пожилые пары, 12.9.2016

Středočeský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Byli jsme s manželem spokojeni, úroveň odpovídá ceně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Spa resort Centrální lázně replied to this review.
Vážená paní Šešinová,
děkujeme Vám, že jste si pro Váš pobyt v Mariánských Lázních vybrala) právě náš hotel společnosti Danubius Hotels Group.
Slova chvály i ta skutečnost, že jsme splnili Vaše očekávání po všech stránkách, nás velice těší.
Váš názor je pro nás důležitý a zároveň nás motivuje k dalšímu zkvalitňování úrovně péče o hotelové hosty.

Ještě jednou děkujeme za kladné hodnocení. Management a tým spolupracovníků hotelu Centrální Lázně & Maria Skpa se těší na Vaší příští návštěvu a do té doby Vám přejeme stálé zdraví.

Se srdečným pozdravem

Ivana Vitnerová
reservation manager

Jan Kubín

Пожилые пары, 11.9.2016

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • Celkově jsme byl velmi spokojeni a od dalších návštěv nás může odradit: viz "Nelíbilo se mi"

  • Popuzovalo mne oblečení "spoluhostů" u večeře. Trenýrky , tepláky, trika nová, leč bez límečku v kontrastu s bezchybným oblečením personálu. Nezřízené "futrování" a odnos potravin ze snídaně .

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7
Spa resort Centrální lázně replied to this review.
Vážený pane Kubíne,
děkujeme Vám, že jste si pro Váš pobyt v Mariánských Lázních vybral právě náš hotel společnosti Danubius Hotels Group.
Slova chvály i ta skutečnost, že jsme splnili Vaše očekávání po všech stránkách, nás velice těší.
Váš názor je pro nás důležitý a zároveň nás motivuje k dalšímu zkvalitňování úrovně péče o hotelové hosty.

Ještě jednou děkujeme za kladné hodnocení. Management a tým spolupracovníků hotelu Centrální Lázně & Maria Spa se těší na Vaší příští návštěvu a do té doby Vám přejeme stálé zdraví.

Se srdečným pozdravem

Ivana Vitnerová
reservation manager

Margita Ježková

одинокий путешественник, 2.9.2016

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 18.8.2016

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
86 %
  • Příjemný obsluha v rest

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Hana Reuterová

одинокий путешественник, 7.7.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Pitnou kůru lze absolvovat i v hotelu, pro zimní období dokonalé spojení všech služeb. Nádherné Římské lázně!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Rybová JUDr.

одинокий путешественник, 19.6.2016

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Ubytování v centru města a při tom v klidu, dobrý servis u jídla i v recepci a též v balneoprovozu. Velková spokojenost.

  • Vzdálenost pokoje od recepce dost velká a to i k bazénům, to se dá ale příště dojednat.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Milan Fišer

одинокий путешественник, 24.5.2016

Čeština

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Elena Recmanová

одинокий путешественник, 23.5.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

одинокий путешественник, 20.5.2016

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Richard Rataj

Пожилые пары, 14.3.2016

Čeština

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

MUDr Lev Kliment

одинокий путешественник, 8.6.2015

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Celková atmosfera Vstřícný personal ve spa Velice dobré jidlo i obsluha Milé recepční Možnost mít psa Po 11 letých zkušenostech z českých i z maďarských lázní u Vás to bylo nejlepší

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 2.3.2015

Plzeňský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Spojovací chodby mezi hotely - krásná procházka. Propojení historie a současnosti. Odborný a milý přístup zdrav. personálu. Vynikající stravování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Javorský

Пожилые пары, 4.10.2014

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Vstřícný přístup personálu, propojenost s dalšími hotelu, krásné prostředí.

  • Poněkud fádní kuchyně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Alena Bluchová

Пожилые пары, 4.3.2014

Čeština

  • Overall rating
66 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Eva Geislerová

одинокий путешественник, 20.7.2013

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.